Annuleren Kerkdiensten

Gau, 18 maart 2020.

Ook in de afgelopen week  is er elke dag nieuws te melden over de ontwikkeling van de verspreiding van het corona virus. Het virus bepaalt bijna onze dagelijkse gang van zaken, en we zijn attent op de aanwijzigingen die ons vanuit de overheid worden gegeven om ernstige ziektegevallen te voorkomen.
Voor nu betekent dat voor onze kerkelijke gemeente dat wij tot en met 5 april geen kerkdiensten houden en niet in vergadering bijeen komen.
De 40-dagentijd beleven wij in onze eigen omgeving, en naast de soberheid van deze periode komt daar ook de sociale terughoudendheid bij. We kunnen elkaar niet meer vrij-uit opzoeken en begroeten, maar wel om elkaar denken door een telefoontje, een ‘teken van leven’  te versturen en elkaar te ‘gedenken’. Maar ik weet dat dat al heel veel gebeurt; we wennen al aan een andere manier van leven.

Namens de kerkenraad wens ik u goede en gezegende weken toe.
Sibbel de Jong.

Kerkdienst Sibrandabuorren