Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Ds. van Halsema uit Kampen is de voorganger op zondag 12 januari in de Westereintsjerke in Tersoal. De dienst begint om 9.30 uur.

's Middags is om 13 30 uur in dezelfde kerk een jeugddienst, geheel verzorgd door gospelkoor 'Signalen' uit Sneek. U leest er meer over in deze Bijeen.

Zondag 19 januari neemt onze predikant ds. Majoor officieel afscheid van de PKN gemeente De Lege Geaen, in een dienst in de Sint Maartenskerk in Sibrandabuorren. Aanvang 14.00 uur, en iedereen is van harte welkom!

Midden in de Week van het gebed is er een gebedsbijeenkomst in de Vituskerk in Tersoal. Wij komen bij elkaar op woensdag 22 januari om 19.30 uur in Tersoal.

Op zondag 26 januari gaat ds. Maarten Mook uit Sneek voor in de kerk in Offingawier. De dienst begint om 11 uur. Ds. Mook is al een bekende voor ons!

Mevrouw Elly Stellingwerf uit Woudsend is onze voorganger op zondag 2 februari. Zij komt naar de kerk in Goënga, en de dienst begint om 9.30 uur. Wij hebben haar al vaker bij diensten ontmoet. Wy sjonge en lêze dan yn it frysk.

Ds. Jur Majoor komt op 9 februari voorgaan in de ochtenddienst in Gau. Aanvang 9.30 uur, en we hopen dan met elkaar het Avondmaal te vieren.

Kerkdienst Sibrandabuorren
datum en tijdstip 19-01-2020 om 14.00

Kerkdienst Offingawier
datum en tijdstip 26-01-2020 om 11.00