Bij de komende diensten Bij de komende diensten

Op 24 maart komt ds. Joh. De Waal uit Nijland naar de Nicolaastsjerke in Gau. De dienst begint om 11.00 uur. Ds. De Waal komt jaarlijks een keer bij ons om een dienst te leiden.

Ook in Gau is op 31 maart een Thomasviering. U kunt zich misschien herinneren dat zo'n soort dienst in het kader van 'Anders Vieren' een paar jaar geleden voor het laatst bij ons in de gemeente is gehouden. Zo'n dienst is echt een 'Anders vieren', maar mooi en 'nijskjirrich' om mee te maken, voor iedereen. Ds. Majoor heeft de leiding van het geheel.

Op de 5e zondag van de 40-dagentijd, op 7 april, is ds. Wim Warnar uit Heeg onze predikant. Hij is nog niet eerder bij ons in de gemeente geweest. Een kennismaking van beide kanten! Wij komen bij elkaar in de Westereintsjerke in Tersoal.

datum en tijdstip 24-03-2019 om 11.00 uur !!