Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Op zondag 15 september is er een doopdienst in de Nicolaastsjerke in Gau. Ds. Majoor is de voorganger, en er is koffie na afloop van de dienst. Aanvang 9.30 uur.

Ds. Auke van Nijen komt op 22 september naar de lege Geaen; hij gaat om 9.30 uur voor in de Westereintsjerke in Tersoal.

In de Sint Nicolaaskerk in Sibrandabuorren is op 29 september de 'wisseling' van ambtsdragers: afscheid nemen en welkom heten. De dienst is om 9.30 uur en na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij de koffie en thee.

Ds. Johan Trouwborst uit Sneek leidt de dienst op 6 oktober in de kerk van Offenwier. Hij is geen onbekende in onze gemeente! Aanvang 9.30 uur.

datum en tijdstip 22-09-2019 om 9.30 uur
Vredesweek meer details

kerkdienst Sibrandabuorren
datum en tijdstip 29-09-2019 om 9.30 uur