Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Op 3 november  komt ds. Ad Buijs uit Sneek naar de Westereintsjerke in Tersoal, voor de ochtenddienst die om 9.30 uur begint. Wy sjonge en lêze op dizze snein yn it frysk.

Woensdag 6 november is het Dankdag voor gewas en arbeid. Wij komen bijeen in het gebouw bij de Westereintsjerke in Tersoal om 18.30 uur, om met elkaar bij deze dag stil te staan en met elkaar te eten. U hebt daarvoor al een uitnodiging van de ZWO-groep gekregen op de startzondag, en een zakje rijst, waarmee gekokkereld kan worden!

Zondag 10 november zijn er twee diensten: om 9.30 uur gaat ds. Zeldenrust uit Mantgum voor in de kerk in Gau, en daarna om 11 uur is er een Kind -Op- Schoot-dienst, ook in Gau. Zo kunnen we beide diensten meemaken, of uit beide een keuze maken!

Op 17 november is de dienst in de Vituskerk in Tersoal. Ds. Gerrit de Haan uit Oosterzee is de voorganger. De dienst begint om 9.30 uur.

Eeuwigheidszondag, of: de laatste zondag van het kerkelijk jaar, is dit jaar op 24 november.
Deze dienst begint om 9.30 uur in de Westereintsjerke in Tersoal. Het koor 'Lytse Krêft'o.l.v. Klaske Deinum werkt mee aan de dienst.

Zondag 1 december is de eerste zondag van de Adventstijd. Het begin van de voorbereidingstijd op het kerstfeest. Ds. Majoor gaat voor in de dienst in de in de Nicolaastsjerke in Gau; aanvang 9.30 uur. Jong en ouder zijn van harte welkom in deze gezinsdienst.

Ds. Nummerdor uit Grou gaat voor op 8 december. De dienst op de 2e zondag van Advent begint om 11 uur in de Vituskerk in Tersoal.

Kerkdienst Wesereinkerk Tersoal
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30
Laatste zondag kerkelijk jaar
met medewerking van Lytse Kreft