Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Op zondag 12 mei is ds. Majoor de voorganger in de dienst in de Westereintsjerke in Tersoal. Het koor 'Sjema' o.l.v. Hans Molenaar komt zingen!Aanvang 9.30 uur.

Voor zondag 19 mei staat de jaarlijkse PIO-reis gepland. U las er al over in de vorige Bijeen.
De thuisblijvers kunnen naar Offingawier, waar om 11 uur ds. Tuitman uit Oosthem e.o. voorgaat.
En, om 11 uur is er een Kind-op-schoot-dienst in Tersoal, op de Greide 1.

Op zondag 26 mei is de dienst in de Nicolaaskerk in Gau. Wy sjonge en lêze die snein yn it frysk. Voorganger is ds. Majoor, en de aanvang  is 9.30 uur.

Donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag. Wij vieren die dag met een dienst op de Potten; aanvang 10 uur en na afloop is er koffie en thee voor iedereen! Ds, Majoor heeft de leiding.

Op de eerste zondag van juni, 2 juni, gaat mevr. Ds. E.C. Rooseboom uit Drachten voor in de kerk in Goënga. Zij kwam nog niet eerder hier om een dienst te leiden. Aanvang: 11 uur.

Pinksteren vieren wij dit jaar op de Potten, waar de bekende Rob Favier, 'de zingende dominee', de dienst zal verzorgen. Iedereen is om 10 uur van harte welkom!

datum en tijdstip 26-05-2019 om 9.30
Frysk sjonge/lêze