Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Zondag 14 juli is de zondag na de Oranjefeesten in Gau. Traditiegetrouw vieren we de zondagse dienst, die om 11 uur begint, in de feesttent! Ds. Wim Warnar uit Heeg is onze voorganger en Peter en Idske Brakels verzorgen de begeleiding en zingen voor ons. Iedereen is van harte welkom!

Op 21 en 28 juli kunnen wij als gemeente uit de lege Geaen weer naar de diensten op de Potten. Op beide zondagen is ds. Majoor onze voorganger. De koffie staat klaar na de dienst, die om 10 uur begint.

De 'dienst-zonder-dak' is een jaar niet gehouden in onze gemeente. Maar dit jaar weer terug van weggeweest: op zondag 4 augustus om 10 uur bij Johannes en Yfke Buma in Tersoal.

Op zondag 11 augustus kerken we weer op de Potten. We zijn op deze 'Potten-zondagen' heel welkom op het RCN vakantie-oord! Men is blij met de organisatie van diensten op die plek. Ds. Majoor is weer de voorganger, en de aanvang 10 uur, de Potten-tijd.

Zo ook op 18 augustus. Aanvang 10 uur, ds. Jur Majoor leidt de dienst, en iedereen is welkom!

Ds. Jan Zeldenrust uit Mantgum gaat voor op 25 augustus op de Potten. Dat is gelijk de laatste dienst vanuit onze organisatie op de Potten. We sluiten het zomerseizoen een beetje af; de basisscholen beginnen de 26ste ook weer! Ds. Zeldenrust is al bekend bij ons.

Op zondag 1 september hopen we onze start van het nieuwe seizoen te vieren. Het landelijke thema voor het seizoen '19-'20 is : 'Een goed verhaal'. Daar gaan we zeker wat mee doen.

Kerkdienst "de Potten"
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00