Gezamenlijke maaltijd DANKSTOND VOOR GEWAS EN ARBEID Gezamenlijke maaltijd DANKSTOND VOOR GEWAS EN ARBEID

Op woensdag 6 november  willen wij als ZWO commissie weer een gezamenlijke sobere maaltijd organiseren. Vorig jaar was dit een gezellig samenzijn en een ieder vond het voor herhaling vatbaar. Tijdens de startzondag hebben we zakjes rijst uitgedeeld met een uitnodiging om hiervan een maaltijd te koken.

De bedoeling is dat ieder een maaltijd kookt van rijst, genoeg eten meeneemt voor zichzelf, bord, bestek, opscheplepel en een nagerecht. Liefst ook van rijst gemaakt. Op Google vind je veel recepten met rijst. Dus laat je op kookgebied eens inspireren om op een andere manier een maaltijd te bereiden zodat we veel verschillende gerechten op tafel krijgen.

We zetten dit allemaal op een grote tafel, waarna we als een lopend buffet hiervan kunnen nuttigen. Tijdens de maaltijd zal er een korte overdenking zijn, er is dus geen kerkdienst deze avond.

Komt allen en laten we als Gemeente een sobere maaltijd nuttigen en de ferbining sykje mei-inoar. Neem gerust iemand mee om dit ook breed uit te dragen door onze streek De Lege Geaën.

Datum: woensdag 6 november
Plaats: zalen bij de kerk van Tersoal
Tijstip: 18:30 uur
THEMA: Samen eten samen delen