Nieuw boek van Willie Zeldenrust Nieuw boek van Willie Zeldenrust
In ‘Het roer om!’ beschrijft Willie Zeldenrust-ten Harkel een periode van zeven jaar waarin God het roer van hun leven volledig omgooit. Het zijn intensieve en heftige jaren waar ze niet op voorbereid waren en waarin ze als brugklassers bij God in de schoolbanken komen. Ze groeien toe naar een ingrijpende beslissing om hun woonplaats te verlaten, waar ze zesentwintig jaar met hun kinderen woonden. Huis en haard verlaten, omdat God onverwacht een ongedachte weg wijst. Met haar typerende humor en ernst vertrouwt Willie haar belevenissen en ervaringen met God toe aan het papier.

Willie Zeldenrust-ten Harkel is getrouwd, moeder en oma. Eerder verschenen Uitdagende Outfit, Hemelkinderen en Schipperen. Haar boeken gaan over haar leven met God. Als voorgangersvrouw genoot ze ervan om samen met haar man de Bijbel te bestuderen. In haar schrijverij verweeft ze dan ook teksten en verhalen uit Gods woord. Ze schrijft over Gods liefde, Zijn betrokkenheid en wat dit in de omstandigheden van haar leven betekend heeft.

Naast het schrijven van de boeken wordt Willie regelmatig als spreekster uitgenodigd om de boodschap van haar boeken over geloof, hoop en liefde door te geven.

Willie nodigt jullie allemaal uit voor de onderstaande presentatie en ze zou het heel leuk vinden wanneer velen uit de Lege Geaen daarbij aanwezig zullen zijn. Wees welkom!

Op zaterdagmiddag 9 april wordt het nieuwe boek ‘Het roer om!’ gepresenteerd.
Locatie: De Wjukken, Om 'e Terp 21, 9022 BD Mantgum.

Tijd: 14.00-15.30/16.00 uur. In verband met de organisatie heel graag opgave via haar e-mailadres: w.zeldenrust@ziggo.nl of williezeldenrust@gmail.com

Kerkdienst "De Potten"
datum en tijdstip 26-05-2022 om 10.00 uur
Hemelvaartsdag, koffie na meer details