PKN
PKN De Lege Geaën
 
Nieuw boek van Willie Zeldenrust Nieuw boek van Willie Zeldenrust
In ‘Het roer om!’ beschrijft Willie Zeldenrust-ten Harkel een periode van zeven jaar waarin God het roer van hun leven volledig omgooit. Het zijn intensieve en heftige jaren waar ze niet op voorbereid waren en waarin ze als brugklassers bij God in de schoolbanken komen. Ze groeien toe naar een ingrijpende beslissing om hun woonplaats te verlaten, waar ze zesentwintig jaar met hun kinderen woonden. Huis en haard verlaten, omdat God onverwacht een ongedachte weg wijst. Met haar typerende humor en ernst vertrouwt Willie haar belevenissen en ervaringen met God toe aan het papier.
 
Willie Zeldenrust-ten Harkel is getrouwd, moeder en oma. Eerder verschenen Uitdagende Outfit, Hemelkinderen en Schipperen. Haar boeken gaan over haar leven met God. Als voorgangersvrouw genoot ze ervan om samen met haar man de Bijbel te bestuderen. In haar schrijverij verweeft ze dan ook teksten en verhalen uit Gods woord. Ze schrijft over Gods liefde, Zijn betrokkenheid en wat dit in de omstandigheden van haar leven betekend heeft.
 
Naast het schrijven van de boeken wordt Willie regelmatig als spreekster uitgenodigd om de boodschap van haar boeken over geloof, hoop en liefde door te geven.
 
Willie nodigt jullie allemaal uit voor de onderstaande presentatie en ze zou het heel leuk vinden wanneer velen uit de Lege Geaen daarbij aanwezig zullen zijn. Wees welkom!
 
Op zaterdagmiddag 9 april wordt het nieuwe boek ‘Het roer om!’ gepresenteerd.
Locatie: De Wjukken, Om 'e Terp 21, 9022 BD Mantgum.

 
Tijd: 14.00-15.30/16.00 uur. In verband met de organisatie heel graag opgave via haar e-mailadres: w.zeldenrust@ziggo.nl of williezeldenrust@gmail.com
terug
 
 

Kerkdienst Westereinkerk Tersoal
datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30 uur
meer details

Kerkdienst Gau
datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30 uur
meer details

Kerkdienst St. Vituskerk Tersoal
datum en tijdstip 16-10-2022 om 9.30 uur
meer details

 
CONTACT
Predikant:
Ds. Michiel van Blanken
Korte Spruit 4
8608 ZK Sneek
tel. 06 283 925 32
email: domineemichiel@gmail.com

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
Kerk Tersoal

foto Auke Landman
 
Kerk Offingawier

foto Auke Landman
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.