Inspiratiemiddag KMVH-Friesland Inspiratiemiddag KMVH-Friesland
De werkgroep KMVH-Friesland (Kerken en Mensen met een Verstandelijke Handicap) heeft grote waardering voor alle vrijwilligers die de kerken en de mensen met een verstandelijke beperking dichter bij elkaar weten te brengen. De één leidt een catechesegroep, een ander zet zich in voor een gespreksgroep en zo zijn er nog veel meer manieren om het contact met deze bijzondere mensen handen en voeten te geven.

Daarom nodigt de KMVH-Friesland al die vrijwilligers uit voor een bijzondere inspiratiemiddag met als thema: De kracht van laagdrempeligheid. Deze middag is op zaterdag 11 februari 2023 in de Kurioskerk te Leeuwarden (Julianalaan 38). Het begint om 13.30 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een door de KMVH aangeboden muzikale verrassing.
Zie onze website voor meer informatie en voor een meer uitgebreide uitnodiging: www.kmvhfriesland.nl

Namens de werkgroep,
ds. Piet Hulshof, secretaris