Profielschetsen en beroepingswerk Profielschetsen en beroepingswerk
Ondanks corona proberen we de gang erin te houden met het toewerken naar het beroepen van een nieuwe predikant. Zoals u weet moesten wij daarvoor een profielschets maken van de kerkelijke gemeente, en één van de dominee die daarbij past.
Op 7 oktober zijn de profielschetsen goedgekeurd door de kerkenraad. Nu hadden wij een gemeente-avond willen beleggen om uw mening te horen over de profielschetsen, maar dat kan nu niet doorgaan, om de bekende reden. Ook hierin moeten we roeien met de riemen die wij hebben, en dat betekent dat u de profielschetsen hier op de website kunt inlezen:

Profielschets Protestantse Gemeente De Lege Geaën (=download)

Profielschets Predikant (=download)

U kunt ze rustig doorlezen en uw mening, vraag, of opmerking mailen naar mij, scriba.dlg@gmail.com

En, daaruit volgt deze vraag: wilt u naam en gegevens van predikanten opgeven die u geschikt zou vinden voor onze gemeente, en die past bij de profielschets die wij met elkaar hebben gemaakt voor de predikant? Iemand waarvan u denkt dat hij of zij bij ons zou 'passen'.
U kunt naam en woonplaats doorgeven aan de secretaresse van de beroepingscommissie, Gerda Janssen. Wilt u er wél bij schrijven waaróm u juist deze naam noemt? Een motivering dus. Mail: gerdajjanssen@gmail.com

Dank voor het meedenken en -doen!

Sibbel de Jong.

Laatste zondag kerkelijk jaar 2020