PKN
PKN De Lege Geaën
 
Bij de diensten Bij de diensten
Door de ontwikkeling van het virus kregen we vanaf 17 december te maken met strengere maatregelingen vanuit de regering. Wij hebben toen het advies overgenomen van het landelijk bureau van onze kerk om diensten zoveel mogelijk online te gaan houden. Omdat wij die mogelijkheid nog niet hebben, zijn de diensten tot 16 januari vervallen, maar hebben we de dienst op eerste kerstdag online en via You Tube kunnen uitzenden. Velen van u hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, en velen waren daar heel blij mee!

Omdat de maatregelen vooreerst tot 15 januari gelden, is het heel moeilijk om nu te kunnen zeggen hoe de kerkdiensten en vergaderingen er dáárna uit zullen zien. Maar we willen toch iedereen de gelegenheid geven in een kerk bijelkaar te kunnen komen. Dat is na wikken en wegen besloten. Als de mogelijkheid er niet is om op zondag bij elkaar te komen vanwege teveel besmettingen of andere corona perikelen, dan zullen we dat laten weten via de site van onze gemeente, via de kerkenraadsleden en contactpersonen, en 'zegt het voort'.

Werkzaamheden ds. Michiel van Blanken:
Zoals u begrijpt hebben de huidige omstandigheden ook invloed op het werk van dominee Michiel. Zijn bezoekwerk zal op een laag pitje verder gaan, maar hij is natuurlijk wel via de telefoon, de mail en de app te bereiken. Ook zal hij zelf telefonisch contact zoeken met mensen met wie hij al contact had.
Alle vergaderingen en bijeenkomsten van o.a. wijkteams gaan niet door. Daar maken we nieuwe afspraken over als er meer duidelijkheid is over wat wel en wat niet kan.
terug
 
 

Kerkdienst Westereinkerk Tersoal
datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30 uur
meer details

Kerkdienst Gau
datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30 uur
meer details

Kerkdienst St. Vituskerk Tersoal
datum en tijdstip 16-10-2022 om 9.30 uur
meer details

 
CONTACT
Predikant:
Ds. Michiel van Blanken
Korte Spruit 4
8608 ZK Sneek
tel. 06 283 925 32
email: domineemichiel@gmail.com

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
Kerk Tersoal

foto Auke Landman
 
Kerk Offingawier

foto Auke Landman
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.