Uitnoding Kind op Schoot dienst

Op zaterdagmiddag 21 maart om 14.45 uur zullen we met elkaar vertrekken vanaf de Buorren nr 4 in Tersoal naar de Koppenjan in Jubbega. Wij zullen net als de profeet Jeremia naar een pottenbakkers werkplaats gaan. Daar lezen we het verhaal van Jeremia en zullen daarna zelf ervaren hoe het is om net als de pottenbakker met klei aan het werk te gaan.

Het pottenbakken is mogelijk voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. De andere kinderen vanaf 2,5 jaar zullen een zeepketting gaan maken. Geef je gauw op want er is voor het pottenbakken plaats voor 8 kinderen!

Opgeven kan tot 7 maart bij Hetwich Teernstra , Rinske-Marleen de Vries of Mirjam Buma (email:

Er is een mogelijkheid om na de activiteit pannenkoeken te eten. Mocht je dit leuk viinden dan ook graag dit kenbaar maken. (de pannenkoeken zijn voor eigen rekening)
P.s. Trek niet je mooiste kleren aan!

Kerkdienst Vituskerk tersoal
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30