Pinksterfeest Veenklooster 2024 Pinksterfeest Veenklooster 2024
Veelzijdig programma rondom thema ‘Only My God’
Het Pinksterfeest in Veenklooster is al decennialang een begrip in de regio. Al meer dan een halve eeuw bezoeken honderden mensen Veenklooster om samen Pinksteren te vieren. Het bestuur van het Pinksterfeest heeft het programma voor de editie van 2024 rond en hoopt een interessant en inspirerend programma te kunnen bieden.

Dagvullend programma op zaterdag - Nieuw: Brommertocht door de omgeving
Net als vorig jaar worden er ook deze editie op zaterdagmorgen weer een mannen- en vrouwenochtend georganiseerd. Tijdens het mannenontbijt zal Theo de Jong van Good News ZA spreken. Zijn vrouw Jinke is te gast bij het vrouwenevent in de samenkomsttent, waar Suzanne Looij de muziek zal gaan verzorgen. Beide bijeenkomsten beginnen om 10:00 en opgave vooraf wordt op prijs gesteld, zodat er voldoende hapjes en drankjes voor het ontbijt en de high tea geregeld kunnen worden. Opgeven voor één van beide events kan via het aanmeldformulier op de (vernieuwde) website van het Pinksterfeest. Hier kan ook verdere informatie over de programmaonderdelen ingewonnen worden.

Voor zaterdagmiddag staat er een brommertocht door de omgeving op het programma. De eerste 100 rijders ontvangen een uniek vaantje! We verzamelen om 15:30 op het evenemententerrein. De brommertocht duurt ca. 60 minuten. Na afloop zal Roel Couperus, onder het genot van een hapje en drankje, christelijke nummers van Elvis Presley ten gehore brengen. Tickets voor de brommertocht kosten €10,- en kunnen eenvoudig via de ticketpagina op de website besteld worden.

‘s Avonds is er in de samenkomsttent een concertavond m.m.v. het Chr. Mannenkoor Westerlauwers. Spreker deze avond is Gerbram Heek, predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost. Aanvang 20:00..

Praise & worship op zondag
Zondagmiddag om 13:30 wordt het programma hervat met een praisedienst met Sjem en spreker Ronald Bouw. Voor zondagavond 19:00 staat er een ballonvaart met als opstijglocatie Veenklooster gepland. Meevaren? Informatie over de ticketverkoop vindt u op onze website.
De grote worshipavond op zondag behoort ieder jaar tot de hoogtepunten van het Pinksterfeest. Dit keer is de organisatie in handen van Arnold Wienen, die samen met het gelegenheidskoor veel bekendere liederen zal zingen. Ook singer-songwriter Sera Noa is van de partij. De toegang tot het concert kost slechts €10,-. De ticketverkoop is online gestart via de website.

Openluchtdienst in het Veenkloosterbos op maandagochtend
Traditioneel vindt op Pinkstermaandag de openluchtdienst plaats in het Veenkloosterbos. Dit keer met spreker Bert Noteboom en muziek van Praiseband Revival. Gelijktijdig zal het Arcanta Poppentheater een poppenvoorstelling geven voor de jongste bezoekers van het Pinksterfeest. ‘s Middags zijn er diverse activiteiten en workshops voor jong en oud, een beleefroute door het bos, een markt, en volop eten, drinken en muziek.

Pianist Ronald Postema zal deze editie van het Pinksterfeest afsluiten met een interactief concert. In de samenkomsttent zal hij vanaf 16:00 (verzoek)nummers spelen, die uiteraard meegezonden mogen worden. De organisatie van het Pinksterfeest wenst u alvast een prachtig Pinksterfeest toe en hoopt u
op 18, 19 en/of 20 mei te mogen begroeten in Veenklooster.

Voor meer informatie over het persbericht kunt u contact opnemen met de organisatie
via e-mail: info@pinksterfeest.com.
Website: www.pinksterfeest.com