PKN
PKN De Lege Geaën
 
PIO (Programma voor Inspiratie en Ontmoeting) 2023-2024 PIO (Programma voor Inspiratie en Ontmoeting) 2023-2024
De PIO (Programma Inspiratie en Ontmoeting) werkgroep en ZWO (Zending Wereld Organisatie) werkgroep hebben gezamenlijk weer een programma gemaakt voor het seizoen 2023/2024. De volgende activiteiten gaan door bij voldoende belangstelling. 
  • De koffieochtenden, data staan vermeld in de Bijeen.
     
  • Verschillende gespreksgroepen, data staan vermeld in de Bijeen.
     
  • De wandeling, Ontspannen en inspirerend wandelen? Elke eerste maandag van de maand wandelt een aantal mensen uit De Lege Geaën in deze streek. We wandelen ongeveer een uur vanaf verschillende plekken in DLG, ook bezoeken we een enkele keer een kerk. Tijdens de wandeling staan we even stil en luisteren naar een gedicht, na afloop van de tocht drinken we vaak koffie/thee met elkaar. Wanneer u/jij mee wilt lopen stuur dan een mail naar gerdajjanssen@gmail.com
     
  • Dauwtrappen, op Hemelvaartsdag (9 mei 2024) gaan we ’s morgensvroeg met elkaar dauwtrappen.
We zijn ondertussen bezig om met elkaar nieuwe ideeën en plannen te maken voor nog meer activiteiten waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Denk hierbij aan samen eten, handwerken, een repaircafé. Misschien eens een inspirerende spreker uitnodigen?

Mocht u ook goede ideeën hebben of willen meehelpen bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met Tineke Postma, dominee Michiel of Greet Bakker.
Voor alle PIO-activiteiten kun je je aanmelden bij Tineke Postma of Greet Bakker via de mail tineke@postmagauw.nl of greetbakker65@gmail.com
terug
 
 

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

 
CONTACT
Predikant:
Ds. Michiel van Blanken
Korte Spruit 4
8608 ZK Sneek
tel. 06 283 925 32
email: domineemichiel@gmail.com

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
Kerk Tersoal

foto Auke Landman
 
Kerk Offingawier

foto Auke Landman
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.