Bij de diensten Bij de diensten

Op 22 november gaat ds. Jur Majoor voor om 9.30 uur in de dienst in de Westereintsjerke in Tersoal. Er mogen 30 mensen aanwezig zijn in de kerk, en daarom is de ruimte alleen voor familieleden bestemd. De dienst is daardoor kleiner en intiemer, maar hoeft daarom niet minder aandachtig en intens te zijn.

De betreffende families krijgen een persoonlijke uitnodiging voor deze dienst.

Wél willen wij graag dat iedereen in de gelegenheid is om op die zondag een lichtje aan te steken om zo overledenen van vroeger en nu te herdenken. Daarvoor zullen 's middags verschillende kerken in onze dorpen de deuren open zetten om alle mensen de gelegenheid te geven rustig de overledenen te gedenken. U krijgt daarvoor nog nadere informatie huis-aan-huis

Laatste zondag kerkelijk jaar 2020

bloemstuk gemaakt door Baukje Landman (foto) en Marieke Batteram