Bij de diensten Bij de diensten
Nu er steeds meer prikken tegen corona worden gezet, en de besmettingscijfers dalen, durven we weer een stapje vooruit te maken.
In juni wordt er één dienst in de lege Geaen gehouden, en wel op zondag 20 juni a.s. Het is de 'overstapdienst', de dienst van de leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs die de overstap naar vervolgonderwijs maken. Hieronder leest u er meer over!
Voor deze zondag stond ds. Michiel van Blanken al lang op het rooster, ook toen we nog niet wisten van het beroepingswerk. Nu leidt hij deze dienst. Een mooie samenloop van omstandigheden.
En we hopen vanaf juli weer wekelijks diensten te houden in één van onze kerkgebouwen of op de Potten. We weten nu, op 2 juni, dat we met meer mensen in een kerkgebouw mogen zijn, met de gezondheidscheck en 1,5 meter afstand. En we mogen voorzichtig zingen, op 'praatniveau', en maximaal 2 coupletten in de dienst.
We zijn blij weer een start te kunnen maken, en we blijven voorzichtig.

datum en tijdstip 26-09-2021 om 9.30 uur
Vredesweek meer details