PKN
PKN De Lege Geaën
 
Bij de komende diensten Bij de komende diensten

Zondag 14 oktober komen we bij elkaar in de kerk in Goënga en hopen het Heilig Avondmaal te vieren. Ook zal Jeltje Ypma-Boonstra als ouderling bevestigd worden. Ds. Jur Majoor is de voorganger en de dienst begint om 9.30 uur.

Op zondag 21 oktober gaat ds. Majoor ook voor; dan om 9.30 uur in Offingawier.

Da. mevrouw Toos Reichman-Scheffer uit Tietjerk preekt bij ons op 28 oktober, 's ochtends om 9.30 uur in de Westereintsjerke in Tersoal. Zij is geen onbekende in onze gemeente!

Ds. Majoor leide de ochtenddienst op 4 november. Wij zijn om 9.30 uur welkom in de Maartenskerk in Sibrandabuorren. In deze dienst zal gedoopt worden Nicolette Féline Huistra uit Sneek, dochter van Pier en Dorinke Huistra-Kouwenhoven.
 

 
APP voor PKN De Lege Geaën!

APP voor PKN De Lege Geaën!De app is geschikt voor zowel android als IOS-apparaten (smartphone, tablet). De app is gratis te downloaden via de play store of de app store. Hieronder staat beschreven hoe de app kan worden gedownload vanuit de play store.  Leest u voor de instructies vooral verder bij lees meer....

 

lees meer »
 
Privacy en correcties Privacy en correcties
lees meer »
 
 

Kerkdienst Offenwier
datum en tijdstip 21-10-2018 om 9.30
meer details

 
CONTACT

Predikant

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.