22 januari Bijbelzondag met een Bijbelquiz! 22 januari Bijbelzondag met een Bijbelquiz!
De Bijbelzondag heeft als thema Over jou staat geschreven. Voortaan valt Bijbelzondag op dezelfde dag als de Zondag van het Woord van God van de Rooms-Katholieke Kerk.

Doel van de collecte
In de dienst in de Westereintsjerke wordt gecollecteerd voor het werk van het Bijbelgenootschap in Shri Lanka, waar 2% van de inwoners is blind. Blinden tellen niet mee in de maatschappij van Sri Lanka. Door de Bijbel in braille te lezen kunnen mensen zelf Gods boodschap van liefde tot zich nemen. Dat draagt ook bij aan hun gevoel van eigenwaarde. Het Bijbelgenootschap van Ceylon hoopt minstens 500 blinden per jaar te kunnen helpen met een Braillebijbel. Met uw hulp kan het Bijbelgenootschap de Braillebijbels kopen en via kerken verspreiden.

Na afloop van de dienst: een grote BIJBELQUIZ
Deze quiz wordt georganiseerd door de werkgroep De Lege Geaen. De werkgroep heeft een moai aantal leuke en spannende vragen uitgezocht. Kom en doe mee en test uw Bijbelkennis, onder het genot van een bakje koffie!

De werkgroep, Janny van den Berg, Harmen van Gelderen, Gerke Hofman en Grietsje Huistra

datum en tijdstip 05-02-2023 om 09.30 uur

Kerkdienst Offenwier