PKN
PKN De Lege Geaën
 
Kind-op-Schootdienst 19 maart 2023 Kind-op-Schootdienst 19 maart 2023
Op zondag 19 maart was er een speciale viering voor de jongste kinderen met als thema “Lente”. Natuurlijk was iedereen welkom om samen deze dienst mee te beleven. We begonnen de dienst met een welkomstlied met beer Michiel. Vervolgens hebben we geluisterd naar het verhaal van De Zaaier. We konden kijken naar verschillende bakken met zand, stenen en distels. Er was ook een bak met goede vruchtbare grond, waar mooie bloemen konden groeien. Samen hebben we het lied “Weet je dat de lente komt?” gezongen.

Daarna was het tijd om met elkaar te knutselen. Er kon een mooie vlinder gemaakt worden, een ‘groei en bloei-bordje’, een bloem met daarin echte bloemzaadjes, of je kon ervoor kiezen om zelf lekker te gaan schilderen. Er zijn prachtige creaties gemaakt! De kinderen die klaar waren met knutselen gingen gezellig met elkaar spelen. Een aantal daagden dominee Michiel uit voor een potje tafelvoetbal, anderen gingen verstoppertje spelen.

Nadat iedereen klaar was met knutselen hebben we de ochtend afgesloten door samen pannenkoeken te eten. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst, zeker voor herhaling vatbaar!

Zie het Fotoalbum voor meer foto's.
 
terug
 
 

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

Kerkdienst De Potten
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10.00 uur
Koffie na meer details

 
CONTACT
Predikant:
Ds. Michiel van Blanken
Korte Spruit 4
8608 ZK Sneek
tel. 06 283 925 32
email: domineemichiel@gmail.com

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
Kerk Tersoal

foto Auke Landman
 
Kerk Offingawier

foto Auke Landman
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.