Programma voor Inspiratie en Ontmoeting, PIO Programma voor Inspiratie en Ontmoeting, PIO

Na het vertrek van Remmelt en Renate uit De Lege Geaen naar Sneek is er gelukkig weer een nieuwe PIO-commissie (Programma voor Inspiratie en Ontmoeting).
Deze commissie bestaat nu uit Tineke Postma, Rommy Jorritsma, Greet Bakker en Jur Majoor.

Hieronder vindt u het nieuwe jaarprogramma.
Wandelen
Ook dit jaar gaan we weer wandelen met elkaar en wel op de eerste maandag van de maand. We starten de eerste keer in Poppenwier op 6 november om 9.00 uur. De volgende keer op 4 december, plaats nader te bepalen.
We wandelen alle keren zo rond de 5 km. Na afloop een kop koffie of  thee.
Mocht je mee willen wandelen geef dan even een berichtje door aan Rommy Jorritsma tel 0566602602 of mail

Leesclub : deel je leesplezier!
Sinds enkele jaren bestaat er een leesclub die boeken leest en bespreekt.
Tijdens de eerste bijeenkomst brengt iedere deelnemer een boek in dat gelezen zou kunnen worden. Er wordt gezamenlijk een keuze gemaakt en eens in de maand wordt een gelezen boek besproken, beurtelings bij iemand thuis.
Hoeveel mensen van de bestaande leesclub het komende seizoen weer mee gaan doen is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar er lijkt wel plaats voor enkele nieuwe lezeressen en lezers. Op donderdag 16 november komen we bij elkaar in op het adres Zoutkeet 3, 8601 HE te Sneek. Aanmelden kan bij

Film kijken en bespreken
Op vrijdagavond 19 januari 2018 zal er om 20.00 uur een filmavond gehouden in de kerk van Gauw. De film Hacksaw Ridge wordt dan vertoond.
'Hacksaw Ridge' vertelt het waargebeurde verhaal over Desmond T. Doss. Desmond was een Amerikaanse legerdokter die zich op het slagveld van 1942 bevond, maar weigerde om te moorden en wapens te dragen. Tijdens de slag om Okinawa wist hij 75 mannen te redden, gewonden te evacueren en werd hij een oorlogsheld die risico's nam om de levens van zijn kameraden te redden.
Het is een film die te denken geeft, juist nu onze tijd zo vol is van geweld.

Kloosterweekend
Even een weekend uit de hectiek van alle dag, ruimte om tot rust te komen en nog veel meer. Er is vraag naar het organiseren van een kloosterweekend. PIO gaat dit organiseren in de maand februari 2018. U hoort daar binnenkort meer over.

Zondagsreis
Geprolongeerd wegens groot succes: we gaan weer op een zondag met de bus naar een bijzondere locatie in het land. De datum is al geprikt: zondag 4 maart 2018.
Reserveringen kunnen worden doorgegeven aan Wees er op tijd bij, want als de bus vol is …

Boodschap aan elkaar – boek van André  Droogers
Zingevingsgesprekken tussen generaties.
In de maanden februari t/m april 2018 wordt dit boek besproken.
Opgave bij

Kerkdienst Offenwier