PIO (Programma voor Inspiratie en Ontmoeting) 2022-2023 PIO (Programma voor Inspiratie en Ontmoeting) 2022-2023
De PIO (Programma Inspiratie en Ontmoeting) werkgroep en ZWO (Zending Wereld Organisatie) werkgroep hebben gezamenlijk weer een programma gemaakt. De volgende activiteiten gaan door bij voldoende belangstelling. Nadere informatie volgt t.z.t. ook via de nieuwsbrief.
  1. Filmavond, vrijdag 10 februari 2023.
  2. De zondagsreis op 12 maart 2023. Op zondag 12 maart gaan we naar Ter Apel en Bourtange. Klooster Ter Apel is een uit de 15e eeuw daterend voormalig klooster in het zuidoosten van de provincie Groningen bij het dorp Ter Apel. De voormalige lekenkerk van het klooster doet nog steeds dienst als PKN kerk. We wonen in ieder geval om 10.00 uur de dienst bij in deze kloosterkerk. ’s Middags gaan we naar Bourtange, dit ligt 20 km bij Ter Apel vandaan. Bourtange (Gronings: Boertange) is een vestingdorp in de provincie Groningen, dat tijdens de Nederlandse Opstand is aangelegd. Bourtange ligt in de gemeente Westerwolde, in de gelijknamige streek. Het is een beschermd dorpsgezicht. Hoewel de grachten en muren anders doen vermoeden, heeft Bourtange nooit stadsrechten gehad. Uiteraard krijgt u nog meer informatie over de tijden, kosten, de lunch, rondleiding enz. We hopen met elkaar op een gezellige en inspirerende dag.
  3. Reis naar Taizé (datum volgt nog)
  4. Dankdag maaltijd 2 november 2022
  5. De koffieochtenden , data komen in de Bijeen
  6. Verschillende gespreksgroepen, data komen in de bijeen.
  7. De wandeling, Ontspannen en inspirerend wandelen? Elke eerste maandag van de maand wandelt een aantal mensen uit De Lege Geaën in deze streek. We wandelen ongeveer een uur vanaf verschillende plekken in DLG, ook bezoeken we een enkele keer een kerk. Tijdens de wandeling staan we even stil en luisteren naar een gedicht, na afloop van de tocht drinken we vaak koffie/thee met elkaar. Wanneer u/jij mee wilt lopen stuur dan een mail naar gerdajjanssen@gmail.com
Voor alle PIO-activiteiten kun je je aanmelden bij Tineke Postma of Greet Bakker via de mail tineke@postmagauw.nl of greetbakker65@gmail.com

datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30 uur

datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30 uur