Bij de diensten Bij de diensten
Zondag 5 juli mogen we weer met meer mensen bijeen zijn, dan op 21 juni. Rekening houdend met de 1,5 meter zullen we ruimte in de Westereintsjerke zo goed mogelijk gebruiken. Ds. Jan Zeldenrust uit Mantgum is onze voorganger, en de aanvang is 9.30 uur.

Dhr. Emo van Halsema komt op 12 juli om 9.30 uur naar Tersoal. Zo het nu lijkt kunnen we dan ook nog niet samen zingen met elkaar. We kunnen neurieën!
De voorgangers Zeldenrust en van Halsema zijn niet onbekend in onze gemeente.

Vanaf 19 juli hopen we weer naar de Potten te kunnen reizen om daar met de gasten op het recreatiecentrum  de ochtenddienst te vieren. Op 19 en 26 juli gaat ds. Majoor voor op de Potten, 's ochtend om 10 uur. Ook daar houden we rekening met de regels om goed op onszelf en elkaar te passen, en daar zullen we creatief in zijn!

Op de eerste zondag in augustus, 2 augustus, houden we onze 'dienst zonder dak'. Hopelijk met mooi weer, zonder dak, dus buiten; anders ergens 'met een dak'. Deze dienst wordt voorbereid door gemeenteleden, en tijd en plaats zijn nog niet bekend, maar dat hoort u binnenkort.

Ds. Majoor gaat ook voor in de dienst op de Potten op zondag 9 augustus. Aanvang ook om 10 uur.

En op zondag 16 augustus is ds. Zeldenrust de voorganger op de Potten; Net als vorig jaar in deze vakantiemaand.

Mevr. Drs. Jet Weigand heeft de leiding op de Potten op zondag 23 augustus. Zij is voor ons nog een onbekende!

Mevrouw da. Rooseboom uit Drachten staat op het rooster voor zondag 30 augustus, om 11 uur. We zijn dan weer in de Westereintsjerke in Tersoal.

En op de eerste zondag in september hoopt ds. Majoor voor te gaan.

Informatieboekje 2020 Informatieboekje 2020
Alles wat u wilt weten over de protestantse gemeente ‘De Lege Geaën" Dit informatieboekje wil een indruk geven van de gemeente en u de benodigde informatie geven over de organisatie en het functioneren van de gemeente.
U kunt het boekje via deze link:  informatieboekje 2020

Privacy en correcties Privacy en correcties

datum en tijdstip 12-07-2020 om 9.30

Kerkdienst "de Potten"